Naša Facebook stran

Splošni pogoji uporabe spletne strani dobra-druzba.si

 

  1. SPLOŠNE DOLOČBE

Lastnik spletne strani in spletne domene »dobra-druzba.si« je Zavod Dobra družba, podpora in svetovanje, Trdinova ulica 1, 8250 Brežice; matična številka: 6551149000 (v nadaljevanju: Zavod Dobra družba).

Uporabo spletne strani in uporabo aplikacij na spletni strani štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s splošnimi pogoji uporabe. Če se kot obiskovalec s splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Zavod Dobra družba si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da objavi novo različico na spletni strani.

Ti pogoji veljajo za celotno spletno stran, v kolikor za posamezni del ni določeno drugače.

 

  1. VSEBINA SPLETNE STRANI

Članki, novice, druge vsebine, obrazci ter aplikacije na spletni strani so nastali z najboljšim namenom podati koristne in uporabne informacije nevladnim organizacijam predvsem iz regije Posavje in ostalim uporabnikom. Zavod Dobra družba bo po svojih najboljših močeh zagotavljal točnost in pravilnost ter delovanje aplikacij.

Zavod Dobra družba na spletni strani objavlja vsebine, ki zadevajo nevladne organizacije (prvenstveno iz regije Posavje) ali se kakorkoli navezujejo na njih oziroma so v povezavi z njimi.

Zavod Dobra družba si pridružuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranjevanja informacij oziroma aplikacij brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave do drugih spletnih strani. Za delovanje in njihovo vsebino Zavod Dobra družba ne sprejema nikakršne odgovornosti, prav tako za točnost informacij in delovanje teh spletnih strani.

Zavod Dobra družba na svoji spletni strani objavlja vsebine, ki mu jih posredujejo druge nevladne organizacije. Te novice se pred objavo pregledajo s strani administratorja in po potrebi predelajo. Za posredovane vsebine odgovarjajo nevladne organizacije, ki so jih  posredovale.

V kolikor na spletni strani Zavod Dobra družba objavlja tuje informacije, se ob njej navede vir in/ali s povezavo do vira.

Zavod Dobra družba si pridružuje pravico, da vsebin ne objavi na spletni strani, če oceni, da so žaljive, spodbujajo sovražni govor do katerihkoli skupin ali posameznikov ali če oceni, da njihova vsebina  in objava pomeni kršitev ustave ali zakona.

 

Pri oceni, ali je vsebina primerna za nevladne organizacije je Zavod Dobra družba povsem avtonomen.

Vsebine, objavljene na spletni strani lahko Zavod Dobra družba posreduje tudi v elektronski obliki tistim uporabnikom, ki izrazijo željo po prejemanju takšnih obvestilnikov.

Obiskovalci uporabljajo spletno stran in njene vsebine izključno na lastno odgovornost. 

 

  1. OBRAZCI

Ta točka se nanaša na uporabo obrazca PRIJAVA DOGODKA/IZOBRAŽEVANJA, ki je del spletne strani »dobra-druzba.si«.

Zavod Dobra družba je izdelal obrazec z namenom, da bi uporabnikom ponudil možnost objave dogodkov v Koledar dogodkov ali Koledar izobraževanj, vendar Zavod Dobra družba ne odgovarja za pravilnost in točnost podatkov, ki jo uporabniki uporabljajo za promocijo svojih aktivnosti.

Zavod Dobra družba se zavezuje, da podatkov, ki jih bodo uporabniki posredovali preko spletnih strani, ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam.

 Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

 

  1. PIŠKOTKI

Z obiskom in z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.

 

Kaj so "piškoti"?
Dandanes skorajda vsaka spletna stran uporablja tehnologijo piškotov za lažjo uporabniško izkušnjo. Omogočeni piškoti namreč obiskovalcu nudijo veliko prijetnejše brskanje in uporabniško izkušnjo na sami spletni strani. Poleg tega lahko povsem preprosto omogočate dodatne funkcije, ki vam lajšajo delo na spletni strani. Z omogočenimi piškoti se boste precej lažje povezovali z različnimi socialnimi omrežji ter omogočali razne nastavitve, ki so prilagojene le vašemu obisku spletnega mesta (izbira jezika, osebne nastavitve...). Piškoti se uporabljajo z namenom spremljanja statističnih podatkov obiskovalcev na spletni strani, kar omogoča lažje in hitrejše prilagajanje našega spletnega mesta Vam, cenjeni obiskovalci.

 

Zakaj omogočiti piškote?

  • Socialna omrežja: Povezovanje s socialnimi omrežji na spletnem mestu bo veliko lažje in predvsem hitrejše.
  • Statistični podatki: Spremljanje obiskovalcev na spletni strani, s pomočjo katerih se trudimo izboljšati vsebine posebej za Vas.
  • Osebne nastavitve: Izbira jezika ter prikaz vsebin na spletnem mestu po Vaši meri bodo ostale shranjene do naslednjega obiska.
  • Uporaba spletne trgovine : Uporaba spletne košarice in sama izvedba spletnega nakupa bo mogoča in enostav

 

  1. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavod Dobra družba osebne podatke obiskovalcev varuje in ne uporablja za nobene druge namene, kot za kar so bili zbrani. Brez izrecnega vnaprejšnjega dovoljenja Zavod Dobra družba podatke ne bo posredoval tretjim osebam.

 

  1. PRAVICE

Vsebine spletne strani Zavoda Dobra družba je dovoljeno dajati v javnost, če ni navedeno drugače in pod pogojem, da se jih ne spreminja in trži ter da se navede vir v obliki povezave do spletne strani Zavoda Dobra družba .

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice