Naša Facebook stran
Potekel

Javni razpis za dodelitev domicila na stadionu Matije Gubca v Krškem in dodelitev uporabe športne infrastrukture na stadionu Matije Gubca za izvajanje letnega programa športa v občini Krško za leto 2020

 

Predmet javnega razpisa:

 

a) Dodelitev pravice domicila za izvajalce letnega programa športa, ki svoje programe izvajajo na stadionu Matije Gubca v Krškem, za leti 2020, 2021 in 2022).Kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje razpisa se dodeli največ do 50 m2 poslovnega prostora. Kot poslovni prostor se upošteva prostor, ki ne služi neposredno za izvedbo programov športa, je administrativno-upravni sedež izvajalca. Prostor se odda brez najemnine, vse materialne stroške krije izvajalec. V primeru prostorov več izvajalcev morajo vsi izvajalci skleniti pisni sporazum o delitvi obratovalnih stroškov, v kolikor to ni možno urediti s tehničnimi posegi (ločeni števci, odštevalni števci…). Število prostorov, za katere se bo podelila pravica domicila v kompleksu stadiona MG, je omejeno. Pravica do domicila se bo podelila največ 1 prijavitelju s področja posamezne športne panoge (nogomet, speedway, tenis, balinanje, plavanje).

 

b) Dodelitev brezplačne uporabe športne infrastrukture na stadionu Matije Gubca v Krškem za izvajalce letnega programa športa in druge uporabnike ter delno sofinanciranje stroškov energentov. Dodelitev domicila ni predpogoj za pridobitev pravice do brezplačne uporabe športnih objektov. Število ur brezplačne uporabe športne infrastrukture bo določeno upoštevajoč priznane programe v pogodbi o sofinanciranju programov športa za leto 2020 in prednostni vrstni red določen v 71. členu zakona o športu. Športna infrastruktura dodeljena na podlagi tega javnega razpisa se lahko nameni in uporablja samo za namene, ki so opredeljeni v pogodbi o sofinanciranju LPŠ ter jo izvajalec ne sme oddati v podnajem, brezplačno uporabo…
V primeru, da kapaciteta športne infrastrukture na stadionu Matije Gubca ne zadostuje za vse prijavljene programe ima lastnik možnost ponuditi alternativno lokacijo, ki mora v tem primeru zagotavljati minimalne pogoje za izvedbo treningov in tekmovanj, ki jih predpisuje panožna športna zveza.

 

c) Prednostna uporaba pomožnih prostorov kot so slačilnice, garderobe in tuširnice, sodniške sobe, prostori za uradne osebe, pralnica, soba za medicinsko pomoč, različna skladišča… se bo določila v medsebojni pogodbi upoštevajoč rang tekmovanja v katerem ekipa nastopa ter medsebojno kompatibilnost posameznih izvajalcev. Pri koriščenju pomožne infrastrukture nastajajo materialni stroški, ki jih plačuje izvajalec. V primeru souporabe pomožnih prostorov morajo vsi uporabniki skleniti pisni sporazum o delitvi obratovalnih stroškov, v kolikor to ni možno urediti s tehničnimi posegi (ločeni števci, odštevalni števci…).

 

d) Delno sofinanciranje stroškov energentov za zunanje pokrite športne površine v katerih se izvajajo programi športa do višine 5.500 EUR.

 

Upravičeni prijavitelji: pogodbeni izvajalci letnega programa športa v občini Krško za leto 2020 (imajo sklenjeno pogodbo za sofinanciranje izvedbe LPŠ za leto 2020)

 

Rok za oddajo: 15.6.2020

 

Stran razpisa: razpis

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice