Naša Facebook stran

 

 

Društvo diabetikov Posavje-Brežice je v center svojega delovanja postavilo ozaveščanje in izobraževanje svojih članov o sladkorni bolezni, hkrati pa si zelo prizadeva, da bi ljudje kljub obolelosti živeli čim lepše in čim bolj polno, da bi se znali nositi z boleznijo in jo imeli pod kontrolo.

 

Društvo zato  organizira veliko zanimivih, kvalitetnih predavanj, delavnic, posvetov. Uspešno sodeluje z zdravstvenimi in javnimi ustanovami, občinami, društvi, podjetji  v Posavju in z Zvezo društev diabetikov Slovenije.

 

Organizira rekreacijo in vadbe ter druge aktivnosti kot so športna srečanja, tekmovanja, izleti, 7- dnevni programi zdravstvene vzgoje, zagotavlja pedikuro članom s težjim obolenjem nog, invalidne člane pa razveselijo z obiski  na domu. Člani se aktivno in uspešno vključujejo v projekta Modri krog in Darujmo kilometre, ki se izvajata pod okriljem Zveze društev diabetikov Slovenije.

 

S svojim delovanjem skrbijo za kar 489 članov, ki so iz občin Bistrica ob Sotli, Brežice, Krško, Kostanjevica na Krki in Sevnica. Od leta 2005 ima društvo status humanitarne organizacije.

 

Kontaktni podatki:

 

Društvo diabetikov Posavje - Brežice
Prešernova 13
8250 Brežice

 

Kontaktna oseba: Darja Mandžuka
Telefon: 040 895 682
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran kluba


Facebook stran kluba

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice