Naša Facebook stran

 

 

Družinski inštitut Zaupanje je zasebni zavod, ki izvaja preventivne in terapevtske dejavnosti v podporo posameznikom, parom in družinam.


Terapevtsko delo poteka na relacijskem družinskem modelu, ki pomaga posamezniku, paru ali družini razgraditi nefunkcionalne čustvene in vedenjske vzorce tako na intrapsihični, interpersonalni, kot tudi na sistemski ravni. Terapije izvajajo licencirani zakonski in družinski terapevti.


V okviru programa Terapevtski center Zaupanje zavod v Sevnici in Ljubljani izvaja individualne, partnerske družinske in skupinske terapije za osebe, ki so razvile motnjo hranjenja. Izvajajo tudi pogovorne skupine za ločene starše, ki jim nudijo oporo pri predelovanju ločitve in pri razvijanju ter ohranjanju kakovostnega stika z otroki tudi po ločitvi.


Program Družinski center Sevnica je namenjen preventivnemu delu z družinami. Na voljo so številne brezplačne dejavnosti za vse generacije, kot so svetovalni razgovori, priprava na zakon, organizirano varstvo otrok, počitniške dejavnosti za mlade, pogovorna skupina za mladostnike, skupina za mlade mamice, medgeneracijska klekljarska skupina in tečaj slovenskega jezika za priseljence.


Kontaktni podatki:


Družinski inštitut Zaupanje
Trg svobode 11
8290 Sevnica

 

Kontaktna oseba: Damijan Ganc
Telefon: 07 81 41 056
             041 772 245

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran inštituta

 

Facebook stran inštituta

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice