Naša Facebook stran

 

 

Plesno društvo Imani je bilo ustanovljeno s ciljem približati svet plesne umetnosti otrokom, mladini in odraslim in jih na tem področju izobraževati.

 

Namen plesnega društva Imani je spodbujanje in razvijanje ustvarjalnosti na področju plesa, druženje ljubiteljev plesa, organiziranje in udeleževanje na kulturnih prireditvah, izvajanje odrske produkcije in uresničevanje interesov na področju plesne umetnosti.

 

Plesalce izobražujejo v različnih plesnih tehnikah s treningi, seminarji, delavnicami in plesnimi predstavami. Izvajajo programe za predšolske in osnovnošolske otroke ter srednješolsko mladino, člani društva pa so tudi odrasli. V 18-ih do 20-ih plesnih skupinah v društvu letno pleše čez 200 plesalcev. Poučujejo plesne pripravnice, sodobni ples, balet, hip hop, jazz ples, moderne plese, historične plese in za odrasle poročne plese, tradicionalni pilates ter izvajajo tečaje družabnih plesov.

Z nastopi sodelujejo na prireditvah v Posavju, po Sloveniji in tujini. Udeležujejo se območnih, regijskih in državnih plesnih revij, festivalov plesa in prvenstev na državnem, evropskem in svetovnem nivoju. Vsako leto izvedejo štiri plesne produkcije, na katerih se občinstvu predstavijo vsi njihovi plesalci.

 

Kontaktni podatki:


Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice

 

Kontaktna oseba: Ksenija Herakovič
Telefon: 070 925 813
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran društva

 

Facebook stran društva

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice