Naša Facebook stran

 

 

Plesno društvo Imani je bilo ustanovljeno s ciljem približati svet plesne umetnosti otrokom, mladini in odraslim in jih na tem področju izobraževati.

 

Namen plesnega društva Imani je spodbujanje in razvijanje ustvarjalnosti na področju plesa, druženje ljubiteljev plesa, organiziranje in udeleževanje na kulturnih prireditvah, izvajanje odrske produkcije in uresničevanje interesov na področju plesne umetnosti.

 

Plesalce izobražujejo v različnih plesnih tehnikah s treningi, seminarji, plesnimi delavnicami in predstavami. Poučujejo kubansko salso za mladostnike in odrasle, sodobni ples, džez balet, džez balet za odrasle, balet, hip hop, hip hop za odrasle in historične plese. Izvajajo program plesna pripravnica in plesna rekreacija za odrasle. Sodelujejo na prireditvah v Posavju, po Sloveniji in tujini. Udeležujejo se občinskih, regionalnih in državnih plesnih revij, festivalov plesa, tekmovanj na državnem in evropskem nivoju. Vsako leto izvedejo štiri plesne produkcije, na katerih se predstavijo vsi njihovi plesalci.

 

Kontaktni podatki:


Plesno društvo Imani
Opekarska ulica 10
8250 Brežice

 

Kontaktna oseba: Ksenija Herakovič
Telefon: 070 925 813
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran društva

 

Facebook stran društva

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice