Naša Facebook stran

 

KNOF, zavod za kreativni razvoj Sevnica, je socialno podjetje, ki deluje od leta 2007. Skupnost KNOF so oblikovali posamezniki in skupine iz Posavja, ki verjamejo v podjetništvo z okoljskim, družbenim ali zdravstvenim učinkom, lokalno samooskrbo na vseh nivojih in v vključevanje ranljivih ciljnih skupin.

 

Njihovo poslanstvo je soustvariti čimbolj samooskrbno, zeleno in zdravo Posavje in ustvariti nova zelena delovna mesta. To dosegajo s spodbujanjem razvoja, podporo, promocijo, povezovanjem in izvajanem podjetnih dejavnosti.

 

V KNOF skupnosti deluje osem podjetnih centrov, kot so STARA ŠOLA središče ponovne uporabe, SUNK računalniško opismenjevanje starejših, KISS pralne plenice, ZELENI VRT urbano vrtnarstvo, MO.JA otroška oblačila in izdelki, SKLEDA skupnostno naročanje, SRČNI ŽARKI aktivnosti za dvig kvalitete življenja, TEKSTILNA PROIZVODNJA z ekološkim in socialnim učinkom. Pod Knof blagovno znamko izvajajo tudi programe podpore, kot so: Socialni inkubator Posavja, Knof Fond, svetovanja in izobraževanje o socialnem podjetništvu, Coworking in mreženje ter skupno promocijo.

 

Knofova vizija je postati močna skupnost različnih članov, zaposlenih, podjetnikov, javnih institucij, organizacij, ki usklajeno rešujejo določen problem v Posavju.


KNOF, zavod za kreativni razvoj Sevnica deluje na področju izobraževanja in usposabljanja, zdravstva in zdravja, socialnega varstva, socialne dejavnosti, kulture, umetnosti, varstva okolja, zaposlovanja, mladine, tretjega življenjskega obdobja, medgeneracijskega sodelovanja ter prostovoljstva.

 

Kontaktni podatki:

 

KNOF, Zavod za kreativni razvoj Sevnica, socialno podjetje
Ob gozdu 11
8290 Sevnica

 

Kontaktna oseba: Mojca Žganec Metelko
Telefon: 068 612 989
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran zavoda

 

 

Facebook stran zavoda

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice