Naša Facebook stran

 

Društvo PoPasje so mladi, nadobudni posamezniki, ki so veliki ljubitelji psov raziskovalci kinologije, aktivisti za pravice živali in prostovoljci v zavetiščih in društvih za zaščito živali.
Cilji društva so borba za dobrobit živali, vzgoja in izobraževanje iz področja kinologije in nova priložnost za pse brezdomce. Društvo PoPasje izvaja redne in individualne tečaje s psi, na katerih skušajo pse vzgojiti in socializirati v prijazne spremljevalce.
 
Tečaje izvajajo in vodijo mlada generacija učiteljev in veliki ljubitelji živali, ki temelji na novih tehnikah sodelovanja s psom. V društvo PoPasje se lahko včlanijo vsi lastniki psov. Nudijo tudi varstvo psov in mačk, sprehode psov in oskrbo na domu psov in mačk. Varstvo psov in mačk izvajajo v hiši, kjer štirinožci uživajo privilegije spanja na postelji ali kavču, druženja z drugimi psi, so deležni dolgih sprehodov v naravi,…
 
Društvo PoPasje izobražuje ljudi o odgovornem skrbništvu, rešuje primere zanemarjanja in mučenja, nudi začasne domove, oskrbo ter socializacijo rešenim živalim, soorganizira dobrodelne akcije in sodeluje na humanitarnih prireditvah ter stojnicah. Člani društva so prostovoljci Društva za zaščito živali Posavje in pomagajo zavetiščem.
Društvo deluje na področju izobraževanja in usposabljanja, reševanja primerov zanemarjanja in mučenja živali.
 
Kontaktni podatki:
Društvo PoPasje
Borštnikova 11
8250 Brežice
 
Kontaktna oseba: Marko Stojanović
Telefon: 070 990 123
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
 
 
 
     
 
     
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice