Naša Facebook stran

Zavod Svibna, regijski zavod za ohranjanje in trajnostni razvoj podeželja (prej Zavod Vrbov Log) v regiji Posavje deluje 12 let na področju trajnostnega razvoja podeželja. Ustanovljen je bil z namenom varovanja kulturne, naravne dediščine, razvoja turizma in ostalih trajnostnih dejavnosti na podeželju.


Zavod Svibna daje poudarek na sonaravno kmetovanje, zelene oblike turizma, ekoremediacijo. Organizirajo različne dogodke, tabore, študijske krožke, zelene festivale in druge projekte, katere vsebine so povezane s spoznavanjem in varovanjem narave in kulturne dediščine, ekološkim kmetovanjem, varovanjem virov, turizma, prenosu znanj in veščin med generacijami.


Zavod Svibna izvaja različne projekte, kot so spremljanje stanja netopirjev Ajdovske Jame, Zeleni festival in druge projekte. V okviru trajnostno naravnanih projektov vsem zainteresiranim pomagajo z nasveti, konkretnimi rešitvami v obliki svetovanj in izvedbami na terenu. Cilj delovanja Zavoda Svibna je širitev različnih trajnostnih praks, pri tem pa želijo za posameznike in organizacije delovati odprto in povezovalno.

 

Zavod Svibna deluje na področju varstva okolja, kulturne dediščine, izobraževanja, usposabljanja, turizma in turističnega razvoja, mladine ter medgeneracijskega sodelovanja.

 

Kontaktni podatki:

 

Zavod Svibna, regijski zavod za ohranjanje in trajnostni razvoj podeželja

Brezovska Gora 19
8273 Leskovec pri Krškem
 
Kontaktna oseba: Bernardka Zorko
Telefon: 031 329 625 (Bernardka) 
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
 
 
     
 
       
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice