Naša Facebook stran

V okviru produkcije LIJAmedia smo aktivni na področju produkcije videa in fotografije ter izobraževanj, predvsem za šole, šolske učitelje, otroke in mlade. Sodelujemo z različnimi lokalnimi in regionalnimi organizacijami, šolami, občinami, mladinskimi centri, društvi, kulturnimi ustanovami, podjetji in posamezniki, dejavni smo tudi mednarodno.

 

Letno v svoje aktivnosti vključujemo več sto osnovnošolcev, srednješolcev in učiteljev, izvajamo filmske in fotodelavnice v okviru tehniških dni po šolah, počitniške filmske delavnice, projekt Potujoči kino, vzdržujemo spletno videošolo VISION v 4-ih jezikih, izdali smo tiskana priročnika Video za začetnike 1 in 2 in imamo Youtube kanal z več kot tristo tisoč ogledi (vablljeni da si ga ogledate, se naročite...). Bogatijo nas tudi številni projekti na področju videoprodukcije in fotografije.


Naše poslanstvo je razširiti znanje o ustvarjanju videa, fotografije in filma kar najširše, še posebej pa v podeželsko okolje, kjer imajo mladi manj dostopa do tovrstnega znanja ter neutrudno ustvarjali vedno nove lastne vsebine. Financiramo se pretežno iz dejavnosti, zato smo še posebej veseli naročil za snemanje in fotografijo, specializirani smo za dokumentarne in predstavitvene filme ter spletne oddaje in vse kar vključuje nove inovativne pristope, saj je vsak projekt nekaj posebnega in nudi veliko možnosti za kreativne pristope.

 

Kontaktni podatki:

 

LIJAmedia, Zavod za medijsko produkcijo in izobraževanje

Cesta krških žrtev 44

8270 Krško

 

Kontaktna oseba: Mia Brunej in Matej Žibert

Telefon: 031 803 599 (Mia)

             040 822 023 (Matej)

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran zavoda

 

Facebook stran zavoda

 

Več si o njih poglejte v spletni oddaji:

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice