Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Magičnost ustvarjanja je zavod za ustvarjanje in izobraževanje, katerega poslanstvo je ustvarjalno-izobraževalno delo z otroki in mladimi na področju videa in fotografije ter lastna produkcija filmov, spletnih oddaj ter drugih različnih formatov videa in fotogafije.

 

V okviru zavoda deluje več skupin in posameznikov, najbolj dejavna je produkcija LIJAmedia, ki je zavod ustanovila in razširila tudi izven Posavja tako na področju Ljubljane deluje še produkcija UTRIPmedia in glasbenica in voditeljica Erika Kralj. Sodelujejo z različnimi lokalnimi regionalnimi in državnimi  nevladnimi organizacijami in stičišči nevladnih organizacij, šolami, občinami, mladinskimi centri in drugimi javnimi inštitucijami ter mediji, zelo dejavni so tudi mednarodno.

 

Letno v svoje aktivnosti vključujejo več sto mladih, pripravljajo počitniške filmske delavnice, projekt Potujoči kino, v okviru projekta Podari klapo zbirajo sponzorska sredstva in donacije za izvedbo video delavnic po šolah, vzdržujejo spletno videošolo VISION v 4-ih jezikih, izdali so tiskan priročnik Video za začetnike 1 in 2 in imajo Youtube kanal z več sto tisoč ogledi.


Njihovo poslanstvo je razširiti znanje o ustvarjanju videa, fotografije in filma kar najširše, še posebej pa v podeželsko okolje, kjer imajo mladi manj dostopa do tovrstnega znanja ter neutrudno ustvarjali vedno nove lastne vsebine. Financirajo se tudi iz dejavnosti, zato so še posebej veseli naročil za snemanje in fotografijo, specializirani so za dokumentarno-predstavitvene filme.

 

 Zavod Magičnost ustvarjanja - Produkcija LIJAmedia deluje na področju izdelave filma, televizijskih oddaj, izobraževanja in usposabljanja ter mladine.

 

Kontaktni podatki:

 

Magičnost ustvarjanja, Zavod za ustvarjanje in izobraževanje - Produkcija LIJAmedia

Hočevarjev trg 1

8271 Krško

 

Kontaktna oseba: Mia Brunej in Matej Žibert

Telefon: 031 803 599 (Mia)

             040 822 023 (Matej)

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran zavoda

 

Facebook stran zavoda

 

Več si o njih poglejte v spletni oddaji:

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice