Naša Facebook stran

 

 

“Izkusi nove priložnosti, odkrij svoje talente in prepoznaj prostor svojega delovanja!” je vodilo produkcije LIJAmedia v kateri smo aktivni na področju produkcije videa in fotografije ter izobraževanj, predvsem za šole, šolske učitelje, otroke in mlade.
Kako pa nam ga uspe uresničevati v praksi, vas zanima? Tako, da skozi naše aktivnosti po najboljši močeh sledimo našim vodilnim načelom, ki so nam tako posameznikom kot organizaciji zelo pomembna:


· skozi naše aktivnosti ustvarjamo spodbudno okolje za otroke, mlade in odrasle
· potrudimo se za sprejemajoč odnos
· ponudimo enake možnosti za vse
· vabimo v odkrivanje novega, še ne obstoječega
· iščemo ravnovesja
· spodbujamo vseživljenjsko učenje
· film in fotografija sta naši glavni orodji
· narava, gibanje (dobro počutje) in trajnostni razvoj pa – poleg kulturne in naravne dediščine naših krajev – smer v katero gremo najpogosteje


Sodelujemo z različnimi posavskimi in regionalnimi organizacijami, šolami, občinami, mladinskimi centri, društvi, kulturnimi ustanovami, podjetji in posamezniki, dejavni smo tudi mednarodno.
Letno v svoje aktivnosti vključujemo več sto osnovnošolcev, srednješolcev in učiteljev, izvajamo filmske in fotodelavnice v okviru tehniških dni po šolah, počitniške filmske delavnice, projekt Potujoči kino, vzdržujemo spletno videošolo VISION v 4-ih jezikih, izdali smo tiskana priročnika Video za začetnike 1 in 2 in imamo Youtube kanal (vablljeni da si ga ogledate, se naročite...). Bogatijo nas tudi številni projekti na področju videoprodukcije in fotografije.

Naše poslanstvo je razširiti znanje o ustvarjanju videa, fotografije in filma kar najširše, še posebej pa v podeželsko okolje, kjer imajo mladi manj dostopa do tovrstnega znanja ter neutrudno ustvarjali vedno nove lastne vsebine.

 

Kontaktni podatki:

 

LIJAmedia, Zavod za medijsko produkcijo in izobraževanje

Cesta krških žrtev 44

8270 Krško

 

Kontaktna oseba: Mia Brunej 

Telefon: 031 803 599 

             

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran zavoda

 

Facebook stran zavoda

 

Več si o njih poglejte v videu:

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice