Naša Facebook stran

 

 

Plesni klub Lukec je nepridobitno športno društvo, ki deluje že 27 let. Svoje člane združuje z namenom izmenjave izkušenj, druženja, strokovnih informacij s področja plesne dejavnosti in aktivnega soustvarjanja ter razvoja slovenskega družabnega in tekmovalnega plesa.


Nudijo široko paleto plesnega izobraževanja. Izvajajo plesne programe za najmlajše, za otroke in mladino, ter za odrasle. Otrokom omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa.
Trenerji in učitelji preko treningov in poučevanja poudarjajo vrednote odgovornosti in spoštovanja. Plesni klub Lukec vsako leto organizira dve zaključni produkciji, ko na odru zaplešejo vsi člani kluba.


Klub je organizator mednarodnega plesnega festivala Mister Dance Festivala Lukec Open v modernih tekmovalnih plesih. Plesalci kluba so v državnem, evropskem in svetovnem vrhu predvsem v njihovi paradni plesni disciplini step in vsako leto so bolj uspešni tudi v hip hopu. Velik poudarek dajejo rednemu izobraževanju in šolanju njihovih plesnih vaditeljev in učiteljev. Če se hočete naučiti standardne in latinsko ameriške plese, hip hopa, stepa, popa, orientalskega plesa, swing in drugih plesov obiščite plesni klub Lukec.

 

Plesni klub Lukec deluje na področju plesa, športa, izobraževanja.

 

Kontaktni podatki:

 

Plesni klub Lukec

Cesta krških žrtev 135c

8270 Krško

 

Kontaktna oseba: Sebastijan Vodlan

Telefon: 07 49 05 065

             070 708 808

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Spletna stran društva

 

Facebook stran društva

 

      

 

 

     

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice