Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel

CNVOS išče nevladne organizacije, ki bi želele 28.11.2018 predstaviti svoje poslanstvo, delo, uspehe in ideje na povezovalnem dogodku V sodelovanju za bolj trajnostni jutri.


CNVOS in Mreža za družbeno odgovornost povezujejo nevladne organizacije s podjetji. Cilj je spoznavanje in povezovanje med gospodarskim in nevladnim sektorjem ter odpiranje možnosti za navezovanje stikov ter vzpostavitev skupnih projektov.

 

Iščejo mogoče vas in vašo organizacijo? Ker ne iščejo zgodb o uspehu, ampak zgodbe, ki bi to lahko postale. Iščejo nevladne organizacije, ki bi želele na dogodku predstaviti svoje poslanstvo, delo, uspehe in ideje, ter se povezati s potencialnimi partnerji iz gospodarstva.

 

Na podlagi prijav, ki jih zbirajo do konca oktobra, bodo izbrali največ deset organizacij, za katere bo pred dogodkom organizirana tudi delavnica, ki bo že 13.11.2018 v sejni sobi CNVOS. Na njej se bo s pomočjo strokovnjakov s področja trženja in oglaševanja pripravilo zanimive predstavitve, s katerimi boste podjetja prepričali, da je prav vaša ideja tista, ki jo je vredno podpreti.

 

Več na strani CNVOS.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice