Naša Facebook stran
Potekel

CNVOS išče nevladne organizacije, ki bi želele 28.11.2018 predstaviti svoje poslanstvo, delo, uspehe in ideje na povezovalnem dogodku V sodelovanju za bolj trajnostni jutri.


CNVOS in Mreža za družbeno odgovornost povezujejo nevladne organizacije s podjetji. Cilj je spoznavanje in povezovanje med gospodarskim in nevladnim sektorjem ter odpiranje možnosti za navezovanje stikov ter vzpostavitev skupnih projektov.

 

Iščejo mogoče vas in vašo organizacijo? Ker ne iščejo zgodb o uspehu, ampak zgodbe, ki bi to lahko postale. Iščejo nevladne organizacije, ki bi želele na dogodku predstaviti svoje poslanstvo, delo, uspehe in ideje, ter se povezati s potencialnimi partnerji iz gospodarstva.

 

Na podlagi prijav, ki jih zbirajo do konca oktobra, bodo izbrali največ deset organizacij, za katere bo pred dogodkom organizirana tudi delavnica, ki bo že 13.11.2018 v sejni sobi CNVOS. Na njej se bo s pomočjo strokovnjakov s področja trženja in oglaševanja pripravilo zanimive predstavitve, s katerimi boste podjetja prepričali, da je prav vaša ideja tista, ki jo je vredno podpreti.

 

Več na strani CNVOS.

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice