Naša Facebook stran

Društva in zavodi, vabimo vse, ki skozi svoje delovanje na različnih področjih izboljšujete življenja svojih članov in podpornikov ter s tem tudi celotne družbe.
Se zavedate, da zmorete veliko več, vendar bi vam tu in tam prav prišla še kakšna roka, novo znanje ali nov načrt?


Vabimo vas, da se priključite programu krepitve in razvoja nevladnih organizacij v Posavju. Brezplačen program sestavljajo izobraževanja, delavnice, mentorstva in svetovanja.

 

Rok prijave je do 5. aprila 2018.


Kako to izgleda?
Po prijavi vas kontaktiramo, preverimo trenutno stanje: kje se nahajate, kam bi radi šli in kje so vaši potenciali, prednosti in tudi slabosti. Na osnovi tega sestavimo načrt prilagojen vašim potrebam.

 

Ta program je namenjen krepitvi organizacije kot celote. Preko strokovnih (modeliranje, razvoj storitve) in organizacijskih izobraževanj (strateško načrtovanje, zbiranje sredstev,..) ter akcij zagovorništva vam omogočimo utrjevanje in pridobivanje novih, a potrebnih veščin in znanj. Velik poudarek v programu dajemo osebnemu pristopu, mreženju z drugimi nevladnimi organizacijami in drugimi sektorji.


V program bomo vključevali društva, zveze, zasebne zavode in ustanove s sedežem v eni izmed občin: Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče in Sevnica.


Naš namen je, da se nevladne organizacije okrepijo, da z manj sredstvi in večjimi učinki opravljajo svoje dejavnosti, s katerimi že zdaj zelo pozitivno vplivajo na kakovost življenja v svojem kraju.

 

Prijave in dodatne informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., lahko pa nas tudi pokličete na 051 777 794

 

Prijavnica

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice