Naša Facebook stran
Potekel

Občina Brežice je objavila Javni razpis za sofinanciranje razvojnih projektov v letu 2024.

 

Predmet razpisa je sofinanciranje razvojnih projektov, podprtih iz virov kohezijskih sredstev ali drugih sredstev znotraj države, kjer bodo prednostno obravnavani projekti s področja turizma ter projekti za vključevanje ranljivih skupin (Romi, brezposelni …), kot tudi projekti, ki zagotavljajo redno športno vadbo namenjeno otrokom do vključno tretjega razreda osnovne šole in se izvajajo v javnih zavodih katerih ustanoviteljica je občina Brežice.

 

Sredstva se namenjajo tudi za sofinanciranje oddelkov z dodatno športno ponudbo v osnovnih šolah za šolsko leto 2024/25, kjer gre za financiranje do celote prijavljenih sredstev na javni razpis za sofinanciranje oddelkov z dodatno športno ponudbo v osnovnih šolah za šolsko leto 2024/25, upoštevajoč višino sredstev, ki jih na podlagi vloge javnega zavoda, katerega ustanoviteljica je občina Brežice, financira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, za prej navedeni namen.

 

Upravičeni prijavitelji ste javni zavodi ali nevladne pravne osebe s sedežem v občini Brežice, neprofitnega značaja, registrirani za opravljanje dejavnosti, za katero se prijavljate. Rok za oddajo vlog je 23.8.2024.

 

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice