Naša Facebook stran
Potekel
Kulturno izobraževalno društvo PiNA v vlogi slovenske in Ured za udruge Vlade RH v vlogi hrvaške nacionalne kontaktne točke programa Državljani, enakost, pravice in vrednote vabita na regionalno delavnico CONNECTING NEIGHBOURS 2024 - writing our common future, ki bo v sredo, 15. maja 2024, v Mladinskem centru Brežice.
 
Delavnica je namenjena spoznavanju programa CERV, predvsem pa pletenju mreže in novih partnerstev med organizacijami iz Slovenije in Hrvaške.
Uvodni pozdrav bosta podali Željka Markulin, Ured za udruge Vlade RH, hrvatska nacionalna kontakt točka CERV programa in Nena Bibica, PiNA, slovenska nacionalna kontaktna točka programa CERV.
 
Udeleženke in udeleženci bodo v skupinah po tri, sodelovali na skupinskih ‘kratkih’ zmenkih, ki so namenjeni spoznavanju sodelujočih in navezovanju prvih stikov. Nato pa še na delavnici Writing our common future, kjer se bodo iskale ideje za skupen odziv na regionalne izzive.
 
Na delavnico vabljeni predstavnice in predstavniki organizacij vseh sektorjev (lokalne in regionalne oblasti, javni zavodi, nevladne organizacije, raziskovalne ustanove, izobraževalne ustanove...) ter področij, ki jih pokriva program CERV.
 
Prijavite se lahko do petka, 10. maja 2024, na  https://pinaforms.typeform.com/cerv-sihr. Število mest je omejeno.
 
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice