Naša Facebook stran
Potekel

Da si mladinski delavci in drugi izobraževalci lahko olajšate svoje delo, uporabljate tudi digitalna orodja. Tako vam ostane več časa za implementacijo vsebin in direktno delo z uporabniki. Eno takšnih orodij je tudi nova platforma za vodenje organizacij in izobraževalnih programov v digitalnem okolju DigitalYou.

 

Zavod TiPovej! v sodelovanju z Zavodom Voluntariat organizira kratek spletni tečaj, na katerem boste podrobno spoznali 2 ključni funkciji platforme "Engage" in "Empower", ki služita prenosu vašega dela v digitalno okolje (oblikovanje virtualne pisarne) in uporabo digitalnih orodij za izvedbo izbranih izobraževalnih programov.
 
Na spletnem tečaju boste v praksi spoznali platformo "DigitalYOu" in dobili dostop do 2 brezplačnih spletnih tečajev, ki vam bosta pomagala, da se naučite uspešno upravljati svojo organizacijo v digitalnem svetu in spoznate orodje za prenos vaših usposabljanj v digitalno obliko in izvedbo v spletnem okolju.
  • KDAJ: 25. 3. in 26. 3. 2024 med 10.00 - 12.00 uro
  • KJE: Preko aplikacije ZOOM.

Potrebne so predhodne prijave. Več informacij in prijavnico najdete tukaj. Na dogodek se je potrebno prijaviti do ponedeljka, 25.3.2024.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice