Naša Facebook stran
Potekel

Ste vedeli, da je nevladnim organizacijam na voljo brezplačno orodje za vodenje članskih in drugih evidenc in obveščanje članov prek e-pošte in SMS sporočil?
Da lahko svoje člane (in druge) povabite k aktivnostim z možnostjo potrjevanja udeležbe v nekaj enostavnih korakih?
Da lahko vodite celoten postopek pridobivanja sponzorjev na enostaven in učinkovit način, na koncu pa jim lahko z istim orodjem izdate tudi račun?
Ste vedeli, da lahko dostopate do vseh računov, pogodb in drugih dokumentov od kjerkoli, prav tako pa lahko iščete po njihovi vsebini?

Da lahko z istim orodjem hitro in enostavno izdajate blagajniške prejemke in izdatke, potne naloge, račune in ponudbe?

 

 

Vse, ki vas to zanima, vabljeni na predstavitev v sredo, 29. novembra 2023 ob 10. uri v Brežice (sejna soba Upravne enote Brežice, CPB 24a). Predstavitev aplikacij bo izvedel Samo Vesel, strokovni sodelavec regijskega stičišča NVO primorsko-notranjske regije.

 

Sklop 1: Predstavitev aplikacije Odprti računi za NVO

Predstavitev aplikacije Odprti računi, ki je namenjena preprostemu prikazovanju in vizualizaciji finančnega poslovanja. 

 

Nevladne organizacije smo prepogosto dojete kot zgolj porabniki javnih sredstev in breme davkoplačevalcev. Takšne negativne percepcije napajajo klimo, v kateri javnost ne vidi našega pomena, ne podpira javnega financiranja in ni pripravljena donirati. Posledično je mnogo težje pridobiti trajnostna sredstva pa tudi dosegati zastavljene cilje. S proaktivno finančno transparentnostjo lahko učinkovito krepimo zaupanje in se izognemo dvomu, obenem pa nam ti podatki omogočijo ustrezen odziv na napade o financiranju. Aplikacija Odprti računi za NVO je namenjena prav temu – transparentnemu in uporabniku prijaznemu prikazovanju porabe vaših sredstev.

 

Sklop 2: Predstavitev aplikacije »Sistem za upravljanje NVO«

Predstavitev spletnega orodja, ki omogoča učinkovito upravljanje z vašimi projekti, evidencami članstva, dokumenti in računi, obveščanjem članstva in javnosti ter drugimi aktivnostmi. 

 

Obveščanje članstva, upravljanje z dokumenti društva, izdajanje računov, administracija dela in upravljanje podatkov, vodenje projektov … Vse to so aktivnosti, ki nam v nevladnih organizacijah vzamejo veliko časa – časa, ki ga posledično ne moremo nameniti našemu poslanstvu. Za vas smo zato pripravili sistem za spletno upravljanje z NVO, ki omogoča uporabo raznovrstnih storitev – vodenje evidenc, uvoz in izvoz podatkov, obveščanje, izdajanje računov, vodenje projektov in še veliko več.

 

 

Prijave.

 

Izvajalec priporoča, da na delavnico prinesete prenosni računalnik (ni nujno), za uporabo aplikacije Sistem za upravljanje NVO pa priporočao registracijo vaše organizacije na spletnem naslovu https://nvo.boreo.si/ Če imate glede srečanje še kakršnakoli dodatna vprašanja, se obrnite na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali pa pokličite na 040 413 315 (Samo).

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice