Naša Facebook stran

Sevnica giba z lisičko je največja občinska akcija, ki združuje idejo gibanja in zdravega življenjskega sloga. Cilj akcije je, da se občani aktivirate, da se aktivno gibate oziroma spoznate nove aktivnosti in možnosti v svoji bližini, po drugi strani pa je to super priložnost za vse obstoječe ali nove ponudnike aktivnosti, da se predstavite lokalnem prebivalstvu in pridobite na obisku in članih.

 

Od 23. septembra (dan slovenskega športa) do 15. oktobra 2023 (svetovni dan hoje) bo po celi občini Sevnica potekal projekt Sevnica giba z lisičko – serija brezplačnih športnih, rekreativnih, preventivnih in zdravem življenjskem stilu obarvanih dogodkov, ki ga koordinirajo KŠTM Sevnica, Planinsko društvo Lisca Sevnica, Zavod za gozdove in Kolesarsko društvo Sevnica.

 

Večtedenska akcija je super priložnost za vas: lokalne organizacije, društva, športne, šolske in zdravstvene institucije, pa tudi zasebnike, ki nudite športne ali druge zdravju koristne vsebine, da se predstavite lokalnemu prebivalstvu in širše, pridobite na novih članih in predstavite svoje aktivnosti širši publiki ali le ozavestite javnost o določeni tematiki. Na drugi strani je pa priložnost za občane, da spoznate, kaj vse vam nudi lokalno okolje na področju športa in skrbi za zdrav življenjski slog, in se začnete bolj zavedati odgovornosti do lastnega zdravja.

 

Informacije, kako se vključite in kako se prijavite, najdete v priponkah.

 

 

 

Dopis Sevnica giba z lisičko za ponudnike

Prijavni obrazec

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice