Naša Facebook stran
Potekel

Tudi letos se bo na gradu Sevnica odvil Festival mladih v organizaciji KŠTM Sevnicain sicer v času od 21. do 25. 8. 2023.

 

Nevladne organizacije vabljene k sodelovanju na Dnevu za družine, ki bo v sredo23. 8. 2023, v popoldanskem času (od 15./ 16. do 20. ure).

 

Dan za družine bo potekal v grajskem parku, kjer se bo odvijalo pravo dogajanje, od napihljivih igral, do gledališke predstave, hrane in pijače. Ključna aktivnost dneva pa bo predstavitev lokalnih društev. 

 

Vsa društva, ki se boste prijavila in predstavila na festivalu, pripravite aktivnost (kot so recimo lani imeli gasilci spust po zip line, ali Gozdna druščina leseni twister, planinci so pripravili vrvno ograjo, kjer so se lahko obiskovalci z varovalno opremo preizkusili, skavti so imeli interaktivno igro...). Bistveno je, da imate eno zanimivo aktivnost, preko katere bodo lahko udeleženci spoznali vaše društvo in aktivnosti društva.

 

Za prijavo na dogodek izpolnite prijavni obrazec in ga pošljete do najkasneje 13. 7. 2023 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Za vsa dodatna vprašanja so na voljo tudi na 051/680-220.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice