Naša Facebook stran
Potekel

Vabljeni na predstavitev inovativnega orodja, ki ga Gledališče Ane Monro razvija v sodelovanju z izkušeno programersko ekipo in ARNES-om.

 

Gre za SIMS (sinhroni interaktivni multi stream), inovativno, tehnično enostavno in prostorsko prilagodljivo ready-made orodje za večkanalne spletne prenose.  

To z uporabo strateško razporejenih 4 kamer/mobilnih telefonov (tudi 360-stopinjske) omogoča ogled dogodka skozi različne perspektive, ter igrivo izkušnjo menjavanja teh. Uporabnik zato postane soustvarjalec vsebin, oziroma si lahko zrežira doživetje po svoje.

 

SIMS so primarno razvili za prenose gledaliških dogodkov v javnem prostoru, izkazalo pa se je, da je zelo uporaben tudi za druga, nekulturna področja, kot so konference, šport, vzgoja in izobraževanje, gasilstvo, pohodništvo in še kaj.

 

S pomočjo SIMS-a lahko kdorkoli svoje vsebine na interaktiven in zabaven način neposredno posreduje komurkoli in kadarkoli. Omogoča namreč ogled teh za nazaj, tj. s časovnim zamikom – prav tako skozi različne perspektive.

 

Vabljeni k ogledu kratkega videa (https://youtu.be/xva8luVoipc) in na predstavitev SIMS-a preko spleta, ki bo potekala 14. 6. ob 10:00. Link do dogodka dobite dan pred dogodkom.

 

Na webinar se prijavite na naslednjem obrazcu: https://forms.gle/HwG65GEJsCF1oi6v9

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice