Naša Facebook stran
Potekel

Dobrodelna akcija Ta dobra večerja se je začela!

 

Odlične slovenske restavracije in nevladne organizacije so se ponovno povezale v dobrodelni akciji, kjer je dobra hrana ravno tako pomembna kot dober namen! Njihov cilj je zbrati čim več denarja za nevladne organizacije, ki delujejo na področju nasilja v družini vrstniškega nasilja in nasilja nad ženskami.

 

Kako? 

Dober namen, ki je skupen vsem sodelujočim nevladnim organizacijam, podprite s simboličnim prispevkom (najmanj) 5 evrov in svojo srečo kar petkrat preizkusite v žrebu za okusno nagrado! Denar se zbira na računu ene od sodelujočih nevladnih organizacij in se na koncu akcije enakomerno razdeli med vseh pet organizacij.

 

Srečneži si bodo prste obliznili ob izvrstni večerji za dve osebi v eni izmed petih odličnih slovenskih restavracij! Chefi pravijo, da kuhajo še bolje, ko kuhajo za dober namen!

 

 

Katere so letošnje dobrodelne restavracije in s kom so se povezale?

  • Bunker + Društvo varnega zavetja Pomurja
  • Bistro Štorja + Društvo prijateljev mladine občin Postojna in Pivka PO-PI
  • Dvorec Gregorič + Društvo življenje brez nasilja
  • Restavracija Pr'pepet + Društvo Varna hiša Gorenjske
  • Restavracija Strelec + Društvo SOS telefon

Za sodelovanje pri akciji obiščite Facebook objavo ali pa se o sodelujočih restavracijah in organizacijah dodatno pozanimajte s klikom na sličice. Akcija traja od ponedeljka 22. maja do nedelje 28. maja, do polnoči. 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice