Naša Facebook stran
Potekel

Ministrstvo za javno upravo in Agencija za raziskovalno dejavnost financirata projekt »Potencial nevladnih organizacij v Sloveniji za naslavljanje potreb lokalnih skupnosti«, cilj katerega je ugotoviti katere storitve lahko nevladne organizacije še opravljajo in kakšno podporo pri tem potrebujejo.


Priporočila raziskave bodo Ministrstvu za javno razpravo pomagala pri programiranju prihodnjih razpisov in pripravi Strategije razvoja nevladnih organizacij za obdobje 2024-2028.


Dobro je, da pri pripravi Strategije Ministrstvo razpolaga tudi z mnenjem nevladnikov in nevladnic samih. Zato je del raziskave tudi anketa, ki vam bo vzela približno 30 minut. Da bo šlo še hitreje, priporočamo, da si prej pripravite finančne podatke vaše organizacije za leto 2022. Za čim boljša priporočila je zelo pomembno, da de pridobi čim več odgovorov različnih NVO. Sodelovanje pri raziskavi bo lahko pomembno prispevalo k razvoju sektorja in posledično vaše dejavnosti.

 

Anketo naj izpolni vodilni v organizaciji oz. oseba, ki razpolaga z vsemi podatki. ANKETA

 

Projekt izvajajo Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede, v partnerstvu s Fakulteto za socialno delo, Fakulteto za upravo in Centrom nevladnih organizacij – CNVOS.

 

Vir: CNVOS

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice