Naša Facebook stran
Potekel

Kulturno izobraževalno društvo PiNA je po prvi uspešni izvedbi 100-urnega izobraževanja za vodje podjetij in organizacij, poimenovanega Creatorship, pripravilo naslednjo edicijo, ki odpira prostor za smer ustvarjalnega in sodelovalnega vodenja.

 

Narava in načini našega dela se spreminjajo, prav tako pa se spreminja tudi okolje, v katerem delamo. Podjetja se srečujejo z večjo kompleksnostjo in novimi izzivi, odločitvami ter kadrom nove generacije, ki si želi drugačnega pristopa, prav tako pa tudi z novimi priložnostmi. Ključ do dobrega vodenja je v tem, da znamo ustvariti okolje za sodelovanje, sprejemanje in razumevanje. Od tod potreba po usposabljanju Creatorship.  

 

Creatorship je namenjen uveljavljenim in nastajajočim vodjem iz Slovenije, ki delujete v kateri koli panogi. 

 

Usposabljanje temelji na najnovejših svetovnih raziskavah in praksi na področju razvoja vodenja ter jih združuje s Pinino interdisciplinarno in ustvarjalno prakso sodelovanja med industrijami in področji znanja za ustvarjanje učinka.

 

Usposabljanje bo vodila izkušena ekipa, ki vam bo v prvi vrsti omogočila odprto, spodbudno in povezano okolje za lastno in skupinsko raziskovanje.

Vrednost usposabljanja Creatorship je 2.000 €, v letu 2023 pa vseh 25 mest financirata Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, da bi podprla začetek usposabljanja in razvoj strokovne mreže alumnov. To pomeni, da bodo udeleženci programa Creatorship 2023 usposabljanje izkusili brezplačno.

 

Usposabljanje bo potekalo od 11. aprila do 24. junija 2023, več informacij o programu pa je na voljo na tej povezavi.

Rok za oddajo prijav je 17. marec 2023, spletna prijavnica pa se nahaja na tej povezavi.

 

Za več informacij smo na voljo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

 

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice