Naša Facebook stran
Potekel

V sodelovanju z Zavodom Sopotniki vas vabimo na brezplačno izobraževanje za uporabo prve slovenske odprte celostne spletne platforme Pomagajmo.io za vodenje spletnih kampanj za zbiranje donacij za nevladne organizacije.

 

Nevladne organizacije se lahko registrirate na Pomagajmo.io in organizirate kampanje, v katerih povabite širšo javnost in podjetja k donacijam za vašo dejavnost.

 

Izobraževanje PLATFORMA ZA SPLETNO ZBIRANJE DONACIJ - POMAGAJMO.IO bo potekalo na spletu, v ponedeljek, 6. 3. 2023, od 16. do 18.30. ure. Prijavnica

 

Na izobraževanju:

• vam bomo predstavili vse funkcionalnosti platforme Pomagajmo.io;

• vas bomo naučili uporabljati spletno platformo Pomagajmo.io;

• vam bomo predali teoretično znanje in delili izkušnje, kako izpeljati spletno kampanjo zbiranja donacij;

• vam bomo predali teoretično znanje in delili izkušnje, kako graditi odnos z donatorji v kampanjah zbiranja donacij;

• vam bomo na voljo za vprašanja.

 

Storitev Pomagajmo.io omogoča Zavod Sopotniki, ki je neprofitna, prostovoljska organizacija. Platformo so zasnovali na način, da z enostavnimi delovnimi procesi dosežemo najboljši možni rezultat. Platforma omogoča enostavno promocijo kampanj z vtičniki, vnaprej pripravljenimi objavami za Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Viber, Telegram, prenosljive QR kode in URL povezave. Spremljanje prejetih donacij je avtomatizirano, pri čemer gredo vse donacije na račun organizacije, brez posrednika.

 

Izobraževanje bo vodila Janja Smrkolj, skrbnica donacij in sponzorstev v Zavodu Sopotniki. 

 

Vabilo

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice