Naša Facebook stran
Potekel

 

Urad RS za mladino, MSS, Mreža MaMa in Zavod MOVIT, nacionalna agencija EU programov Erasmus+: Mladi v akciji in ESE, vabijo mlade na osrednji dogodek v okviru evropskega leta mladih z naslovom Zvok mladosti, ki bo potekal v petek, 27. maja 2022, med 10. in 18. uro, v Križankah v Ljubljani.

 

Dogodek bo združeval dialog mladih z odločevalci, izobraževalne vsebine, interaktivne delavnice na različne teme in bogat kulturno-glasbeni program.

Tema dogodka je trajnost v vseh pomenih besede. Na dogodku bodo mladim tudi približali možnosti vključevanja in oblikovanje politik, hkrati pa bodo skupaj z mladimi pokazali, da krepijo vse oblike solidarnosti in tako obeležili evropsko leto mladih, tudi v duhu vojne v Ukrajini in podpore mladim begunkam/-cem.


- Mladinski dialog: na dogodku bo potekal tudi mladinski dialog (dialog mladih z odločevalci (ministri, ipd.)) na dve temi: 1) Trajnost in podnebne spremembe (od 10.00 do 11.30),

2.) Digitalizacija (od 13.15 do 14.45). Število mest za sodelovanje na mladinskem dialogu je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava za udeležbo na mladinskem dialogu - prijavite se lahko z elektronsko prijavnico, do četrtka, 19. maja 2022.


- Prevoz: Organizacije lahko zaprosijo za brezplačen prevoz v Ljubljano z avtobusi, zato organizacije prosijo, da do petka, 6. maja 2022, na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočijo število oseb, ki bi se dogodka udeležile v imenu organizacije. Lahko so tudi mladi udeleženci vaših aktivnosti. Pridobijo lahko tudi potrdilo o udeležbi, če bi jih kdo potreboval zaradi odsotnosti od pouka.

Več informacij bo kmalu objavljenih na njihovem FB dogodku.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice