Naša Facebook stran
Potekel

Na Zavodu Movit vas vabijo k prijavi na razpis za ponovno vzpostavitev mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk.


K prijavi so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje razvijati kakovost na tem področju ter v svojo ponudbo vključevati informacije o evropskih priložnostih za mlade, možnostih za mobilnost in evropski mladinski politiki.


S prevzemom vloge Eurodeskovega regionalnega partnerja boste postali del nacionalne in evropske mreže Eurodeskovih regionalnih partnerjev, ki združuje 36 držav, 38 nacionalnih koordinatorjev in več kot 1500 partnerjev. Vključitev v Eurodesk vam bo omogočila medsebojno deljenje praks, nadgradnjo aktivnosti, dodatno vidnost, povezovanje in snovanje skupnih informacijskih projektov na nacionalni ravni ter priložnosti za učenje in spoznavanje dela drugih držav in vzpostavljanje partnerstev na evropski ravni. Obenem boste s strani Zavoda Movit, nacionalne agencije programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, deležni dodatne podpore pri razvoju vaše organizacije in aktivnosti, ki jih izvajate.


Dodatne ugodnosti (in obveznosti), ki jih prinaša vloga Eurodeskovega regionalnega partnerja, lahko preverite v besedilu razpisa, ki je na voljo tukaj.


Rok za prijavo je 9. maj 2022.


Več informacij o infoservisu Eurodesk najdete na naslednji povezavi. V primeru, da imate v povezavi z razpisom vprašanja ali dvome, lahko te naslovite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice