Naša Facebook stran

Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO skupaj s Skupnostjo občin Slovenije prirejamo  Spletno nacionalno konferenco Za participativni proračun!, 15. septembra 2021 ob 10. uri (na platformi Zoom).

 

Konferenca je namenjena tako občinam, ki še niso uvedle participativnega proračuna, kot tudi tistim, ki so že izkušene, pa želijo proces še izboljšati oz. podeliti svoje izkušnje s kolegi z drugim občin.

 

Družinska kolesarska in sprehajalna pot za vse generacije, medgeneracijski center za aktivno preživljanje prostega časa, učenje in druženje, fitnes v naravi dostopen vsem prebivalcem, drevored, ki zagotavlja prijetno senco obiskovalcem parka,  gnezdišče za labode, vetrna harfa ob morju za sproščujoče trenutke, zbornik, ki predstavlja izjemne, a prezrte ženske, pomembne za razvoj kraja, otroško igrišče v vasi, ki je v veselje otrokom in staršem, skupnostni vrt na katerem lahko svoj košček zemlje obdeluje vsakdo, ki doma nima te možnosti, razstavišče na prostem za popestritev kulturnega življenja kraja.

 

To je le nekaj pridobitev, ki so jih občani predlagali in množično podprli, občine po Sloveniji pa poskrbele za izvedbo. Brez participativnega proračuna jih ne bi bilo. 

 

 

Program

Prijava

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice