Naša Facebook stran

Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij vabijo k skupni pripravi spletnega kataloga, ki bo zbral prostovoljske aktivnosti, ki se jih lahko udeležijo in izvajajo mladi prostovoljci v šolskem letu 2021/2022.

 

Pri pripravi prostovoljskih aktivnosti razmislite o dveh možnostih vključevanja mladih prostovoljcev:

  • o njihovem sodelovanju v stalnih, rednih prostovoljskih aktivnostih,
  • o posameznih prostovoljskih akcijah in krajših projektih, ki se zgodijo samo enkrat v letu oziroma občasno.

 

Spletni katalog bodo v septembru posredovali osnovnim in srednjim šolam ter univerzam, objavili pa ga bodo tudi na portalu www.prostovoljstvo.org, kjer bo ostal vse šolsko leto.

 

Prijavnica je na voljo na povezavi: https://www.1ka.si/a/347663

Rok za oddajo prijavnic je petek, 20. avgust 2021.

 

 

ZNAK MLADIM PROSTOVOLJCEM PRIJAZNA ORGANIZACIJA

Za prostovoljske aktivnosti, ki jih lahko izvajajo mladoletni prostovoljci, potrebuje organizacija znak Mladim prostovoljcem prijazna organizacija. V kolikor ga vaša organizacija še ni pridobila, izpolnjeno izjavo, ki jo najdete na povezavi, pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

V kolikor niste zasledili katalogov, v katerih so zbrane poletne prostovoljske aktivnosti za mlade, pa jih najdete tukaj: https://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/prostovoljstvo-v-vzgoji-in-izobrazevanju/katalog-poletnih-prostovoljskih-aktivnosti-za-mlade

 

Prijazno vabljeni k soustvarjanju ponudbe prostovoljskih aktivnosti za mlade v novem šolskem letu!

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice