Naša Facebook stran

Občina Krško obvešča, da sta bazi članstva in kadrov v spletni aplikaciji za javni razpis za šport, popravljeni in odprti za vnos podatkov.

 

Spremembe v bazi članstva:

  • Dodana je bila nova postavka »Registriran športnik:«. Izberete »NE« v kolikor športnik še ni registriran in ne izpolnjuje pogoje 32. člena novega Zakona o športu ter ga ne boste uveljavljali v prijavi za Športno vzgojo otrok in mladine usmerjene v kakovostni in vrhunski šport, Kakovostni šport, Vrhunski šport in Šport invalidov. V kolikor pa ga želite uveljavljati v teh programih, pa morate klikniti »DA« in vpisati EMŠO, saj se bo le tako lahko dostopalo do sproti posodobljenih podatkih o registriranih športnikih pri OKS.
  • Prav tako je bila dodana nova postavka »Občina stalnega prebivališča je občina Krško«. V kolikor je to res, potem kliknete »DA« in v spodnjem okvirju se pojavi Občina Krško. V kolikor pa športnik nima stalnega prebivališča v občini Krško, pa kliknete »NE« in v spodnji okvir vpišete občino stalnega prebivališča športnika.

Spremembe v bazi kadrov:

  • Ob kliku na »Kadri« se odpre Spisek kadrov na katerem se zgoraj nahaja z rdečo obrobljen okvir, v katerem je z rdečo barvo napisano opozorilo, katerega obvezno preberite in ga upoštevajte!
  • V obrazec je potrebno vnesti dokazilo o veljavnem pogodbenem razmerju med društvom in strokovnim delavcem (pogodba o zaposlitvi, pogodba o sodelovanju s samostojnim podjetnikov, podjemna pogodba, napotnica o študentskem delu, ipd.).
  • Prav tako je potrebno vnesti ustrezno dokazilo o strokovni usposobljenosti po novem Zakonu o športu.  

Priporočeno je, da z dopolnjevanjem podatkov ter dodajanjem članov in kadrov v obrazce pričnete čim prej, da boste imeli dovolj časa do objave razpisa.

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice