Naša Facebook stran
Potekel

Sreda, 16.9.2020 od 16.00  do 20.00

V sejni sobi Mladinskega centra Brežice, Gubčeva 10a, Brežice

 

 

S praktično delavnico Izpolnjevanje obrazcev za zaključni račun, odgovarjamo na potrebo in željo NVO-jev po povečanju kompetenc na področju računovodstva.

 

Delavnica bo izredno praktično naravnana, naš cilj je, da razumemo in pravilno beremo posamezne dele zaključnega računa in pa tudi, da tisti NVO, ki imajo enostavno poslovanje lahko sami izdelajo in oddajo svoj zaključni račun.

 

Vključene bodo zakonske podlage, praktični primeri, opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti, vrste izplačil, Ajpes obrazci in drugi dokumenti potrebni za uspešno oddajo zaključnega računa.

 

Izvajalka delavnice: Marija Verbančič, dipl. oec, računovodski servis Nevtrom.

 

Prijave na usposabljanja so obvezne, rok prijave je do 11.9.2020povezava do prijavnice  Število udeležencev je omejeno na 50 oseb.

 

Za več informacij pokličite na 051/777-794 ali pa pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

Delavnica bo izvedena v skladu s smernicami in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NJIZ) za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki veljajo za izvajanje posameznih dejavnosti/storitev, zato nikar ne pozabite na svoje maske.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice