Naša Facebook stran
Potekel

Občina Radeče je pričela z izvajanjem aktivnosti za izdelavo Strategije razvoja Občine Radeče. Dolgoročni dokument bo temeljni dokument, ki bo občinskemu svetu in županu nudil osnovo za pripravo in nadaljnji sprejem občinskih razvojnih programov ter podlago za pripravo letnega proračuna občine.
Obenem pa bo tudi podlaga za gospodarski, prostorski, okolijski, družbeni in tudi trajnostni razvoj Občine Radeče. Strateški dokument bo izdelan za obdobje 2020 do 2030.

Pri pripravi strateškega dokumenta bodo izhajali iz potreb prebivalcev, rezultatov že izvedenih razvojnih projektov, usmeritev na področju regionalnega razvoja, trendov, možnosti financiranja in podobno.

 

Vabijo tudi vse svoje občanke in občane, da jim posredujete projektne ideje, ki jih želite udejanjiti v naslednjih desetih letih.

 

Izpolnjen projektni list lahko oddate najkasneje do 31.avgusta 2020, v sprejemni pisarni Občine Radeče, pošljete po pošti ali oddate elektronsko na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Za vaš prispevek k pripravi Strategije razvoja Občine Radeče se vam zahvaljujejo, glede na izražen interes pa vas bodo z veseljem povabili k nadaljnjemu sodelovanju.

 

Povezava: Celoten poziv in predlog za projekt.

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice