Naša Facebook stran

Kulturno izobraževalno društvo PINA so skupaj s partnerji v sklopu projekta Social Innovators razvili model izobraževanja na delu v nevladnih organizacijah in organizacijah za mlade.

 

Model naslavlja izzive brezposelnosti mladih in nizko zaposlenost v nevladnem sektorju, zato želijo s tem modelom opolnomočiti bodoče delavce s kompetencami za delo v nevladnem sektorju ter iskalcem prve zaposlitve ponuditi konkretna znanja in veščine specifičnih delovnih mest ter spoznavanje dela v nevladnih organizacijah.

 

Izobraževanje na delu za mlade bo omogočilo priložnost za učenje z mentorjem, ki bo mlade peljal skozi proces in evalvacijo kakovosti dela ter izobraževanja na delu.

 

Program bo potekal v dolžini 80 ur in vključuje aktivnosti:

– spoznavanje nevladnega sektorja,
– opazovanje z udeležbo,
– testiraj svoje kompetence,
– naredi sam.

Predvidena je finančna kompenzacija za mentorja v višini 250 EUR na izobraževanje na delu, v kolikor gre za ranljive ciljne skupine mladih pa 400 EUR. Ena organizacija lahko prijavi več mest za izobraževanje na delovnem mestu in zadolži več mentorjev (maksimalno število je 5).

 

Na izvedbo izobraževanja na delu se lahko prijavite na spletnem obrazcu. Rok za prijavo je 24. april 2020.

Za dodatne informacije pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

CELOTEN POZIV vam je na voljo na tej povezavi.

 

 

 

 

 
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice