Naša Facebook stran
Potekel

LAS Posavje s podporo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) izvaja projekt »Približajmo Unescova biosferna območja prebivalcem«.

S projektom, ki poteka na treh biosfernih območjih Slovenije in v sodelovanju šestih lokalnih akcijskih skupin (LAS Doline Soče, LAS Gorenjska košarica, LAS Med Snežnikom in Nanosom, LAS Krasa in Brkinov, LAS Obsotelje in Kozjansko ter LAS Posavje), želijo prispevati k večji prepoznavnosti biosfernih območij Slovenije in izkoriščanju potencialov, ki jih »Unesco-vo« imenovanje prinaša območjem.

 

Na delavnici, ki so jo v sodelovanju z JZ Kozjanski Park, upravljalcem biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje, pripravili z namenom, da različnim društvom in ponudnikom predstavijo potenciale in priložnosti biosfernega območja. Na delavnici bo govora o obstoječih in novih možnostih sodelovanja; predstavljena pa bo tudi priložnost za pridobitev pravice do uporabe nove kolektivne in storitvene znamke.

 

Delavnica RAZVOJNA PRILOŽNOST za DRUŠTVA - »Biosferno območje Kozjansko in Obsotelje pod okriljem MAB UNESCO« bo potekala v torek, 17. septembra 2019, ob 12.30 uri v sejni sobi Regionalne Razvojne agencije Posavje, CKŽ 2, Krško.

 

Zaradi lažje organizacije dogodka je potrebna potrditev prisotnosti - najkasneje do ponedeljka, 16. 09 2019, na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po telefonu 07/ 48 81 043.

Vabilo na delavnico

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice