Naša Facebook stran
Potekel

Delavnica bo potekala v četrtek, 19.9.2019 ob 14.uri v sejni sobi Mestne hiše Brežice.

Prijavite se do 10.9.2019 na spletni povezavi PRIJAVA NA DELAVNICO.

 

Na delavnici bomo spoznali nekatere tehnike iz Nevrolingvističnega programiranja. Pri NLP gre za metodologijo, ki predpostavlja, da je vsako naše vedenje, ravnanje in reakcija sestavljeno in ima strukturo. Zato to strukturo lahko po potrebi in željah preoblikujemo in spreminjamo lastne obrazce v boljše in nam koristnejše.

Spoznali bomo naslednje tehnike in z vajami utrdili njihovo uporabo:
1. Emocionalno lestvica in vizualizacija s časovno črto: pripomoček za splošno boljše počutje in za načrtovanje in uresničevanje ciljev. Zanimivo, da imamo zelo različne načine doživljanja časa, že v Dobri družbi je velika razlika med nami tremi ?.
2. Disneyjeva tehnika nas bo postavila v vlogo sanjača, realista in kritika, ter nam pomagala, da naše cilje vidimo iz različnih zornih kotov, ter, da ugotovimo, da slučajno sami sebe ne kritiziramo preveč - odlična vaja za razjasnitev cilja.
3. Krogi odličnosti: potovali bomo skozi kroge v katerih sidramo naše občutke, slike, zvoke cilja, ki si ga želimo v prihodnosti doseči. Zelo uporabna vaja, ki nam s sidri pomaga priklicati občutek samozavesti, občutek upanja, odločnosti in uresničitve naših ciljev.

Kdo bo vodil delavnico?
Delavnico bo vodila Sarah Senica, ki je diplomirana pravnica, NLP mojstrica praktičarka in družinska mediatorka. Ob vsem tem je tudi nevladnica in skozi svoj Zavod Optimal uresničuje vizijo družbe zadovoljnih ljudi, ki optimalno uporabljajo svoje potenciale.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice