Naša Facebook stran
Potekel

Active Citizens Fund v Sloveniji: Drugi javni poziv za mikro projekte (hiter odziv)

 

V okviru programa Active Citizens Fund v Sloveniji je objavljen nov javni poziv za mikro projekte. V okviru poziva lahko nevladne organizacije zaprosijo za »hitra sredstva« (do 5.000 eur) za zagovorniško, pravno, komunikacijsko ali drugo akcijo, ki mora biti izvedena nemudoma.

 

Glavni namen javnega poziva je podpreti organizacije pri nujnih zagovorniških, pravnih, komunikacijskih in drugih akcijah, ki so načrtovane kot takojšen odziv na različne izzive (npr. pritisk na delovanje, sovražni govor). Ravno tako je namen javnega poziva podpreti aktivnosti, ki so načrtovane kot priložnost (oblikovanje politik ali predpisov) z namenom pozitivnega vplivanja tako na lokalno kot nacionalno raven družbenega delovanja.

 

Upravičeni prijavitelji: nevladne organizacije

 

Rok za oddajo projektnih predlogov: ne prej kot 3.4.2023 in do porabe sredstev.

 

Stran razpisa: razpis

 

 

Posnetek informativne delavnice za prejšnji razpis (ki je vsebinsko enak) in kratko video razlago si lahko pogledate tukaj

 

20. marca 2023 ob 10. uri bo organizirana posebna »last minute« delavnica, ki bo namenjena predvsem razvoju vaših projektnih idej in odgovorom na vprašanja, na katera do takrat še ne boste našli odgovora.

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice