Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel

Europe for Citizens: Strand 2 - Democratic engagement and civic participation - Networks of Towns 2017 (second deadline)

 

Odprt je drugi rok za prijavo na javni razpis v okviru programa Evropa za državljane za sklop 2 »Demokratično delovanje in državljanska udeležba - Ukrep mrež mest« za leto 2017.Občine in združenja, ki dolgoročno sodelujejo pri skupni temi, bodo morda želeli vzpostaviti mreže mest, da bi bilo njihovo sodelovanje bolj trajnostno. Evropska komisija podpira razvoj takih mrež, ki so pomembne za zagotavljanje strukturiranega, intenzivnega in večstranskega sodelovanja in ki zato prispevajo k čim večjemu učinku programa. Prednost imajo mreže, ki so usmerjene na teme letnih prednostnih nalog.

 

Upravičeni prijavitelji: mesta/občine ali njihovi odbori za pobratenje ali mreže, druge ravni lokalnih/regionalnih organov, zveze/združenja lokalnih organov, nepridobitne organizacije, ki zastopajo lokalne organe. Poleg prijaviteljev so lahko tudi nepridobitne organizacije civilne družbe partnerji v navedenih projektih. Projekt mora vključevati občine iz vsaj štirih držav, ki izpolnjujejo pogoje, od katerih je vsaj ena država članica EU.

 

Rok prijave: 01.09.2017

 

Vir: Razpisi.info

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice