Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Akcijo #GivingTuesday so prvič organizirali v ZDA leta 2012, ki pa je v zadnjih letih je prerasla v svetovni dan dobrodelnosti, v katerem sodelujejo številne države in globalne organizacije, kot so United Nations Development Programme, TechSoup Global. V vsaki sodelujoči državi ima #GivingTuesday svojega nacionalnega koordinatorja – v Sloveniji je to Sklad 05.

V Sloveniji so s programom začeli v letu v letu 2017, ko je pristopil prvi partner – podjetje Lidl Slovenija. Nosilec programa je Sklad 05- ustanova za družbene naložbe (www.sklad05.si), medijski partner pa skupina Media 24. Program podpira Ministrstvo za javno upravo v okviru projekta Grozd NVO Gorenjske.

 

Svetovni dan darovanja #GivingTuesday vsakoletno praznujemo prvi torek po zahvalnem dnevu. V letu 2018 je to torek 27.11.2018, praznovali pa ga bomo že v več kot 100 državah.

 

Sklad 05 vabi k vključitvi v izvedbo programa v letu 2018. Vključitev je možna na dva načina:

 

• umestite vašo obstoječo akcijo, projekt ali dobrodelno dejavnost v koledar Dobrodelnega torka ter s tem pridobite večjo prepoznavnost ter prispevate k

• samostojno ali ob naši podpori oblikujete novo akcijo, ki prispeva k reševanju družbenih izzivov.

Vključitev in sodelovanje je za partnerje brezplačno, najmanj 90% zbranih sredstev je potrebno nameniti za namen akcije, ki ga opredeli partner.

 

Za vse informacije je na voljo Primož Šporar, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., +386 41 684 182.

 

Vir in dodatni info na www.dobrodelnitorek.org.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice