Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

Društvo Prijateljev Mladine Brežice so leta 2012 po 12. letih neaktivnosti ponovno obudili. Društvo je prostovoljna, nevladna, človekoljubna in neprofitna organizacija.

 

Cilj društva je dvigniti kakovost življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopati in uveljavljati njihove interese in potrebe ter ščititi njihove pravice. Njihova načela temeljijo na ustvarjanju enakih možnosti, prizadevajo si za dostopnost in vključenost otrok, mladostnikov in družin.

 

Programi, ki jih izvajajo na področju socialnega varstva, krepijo spoštovanje vrednot, strpnost do drugačnih in prostovoljno delo. Pri izvajanju različnih interesnih dejavnosti in kulturnih, družabnih in humanitarnih prireditvah sodelujejo z drugimi s sorodnimi neprofitnimi in prostovoljnimi organizacijami.

 

Društvo vabi medse nove člane in prostovoljce, saj verjamejo, da lahko s skupnimi močmi naredijo veliko za otroke, mladostnike in družine v občini Brežice.

 

Društvo deluje na področju mladine, socialnega varstva, socialne dejavnosti, prostovoljstva, izobraževanja in usposabljanja.

 

Kontaktni podatki:


Društvo Prijateljev Mladine Brežice
Gubčeva ulica 10A
8250 Brežice

 

Kontaktna oseba: Anja Kurent
Telefon: 041 447 817
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Facebook stran društva

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice