Naša Facebook stran

Yes Group Slovenija je del mednarodnega združenja za osebnostni razvoj Yes Group Worldwide. Društvo Yes Group Slovenija je neprofitno združenje, ki nudi svojim članom kakovostne vire, ki prinašajo pozitivne spremembe v njihova življenja.

Društvo organizira in izvaja predavanja oziroma delavnice na temo osebnostnega razvoja in rasti. Predavanja so izobraževalne in motivacijske narave, od spodbujanja samozavedanja,
iskanja in razvijanja lastnih potencialov do zdravega življenjskega sloga in poslovne rasti. Predavanj se udeležuje od 100 do 140 ljudi.
 
Na dobrodelnem dogodku Basket brigade Slovenija 2015 in 2016 so prostovoljci Yes Group Slovenija zbrali sredstva in nakupili ter pripravili košarice dobrot za več kot 300 družin v stiski katere so obdarili v sodelovanju s Rdečim križem Slovenije, Karitasom, z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in drugimi.
 
Društvo za osebnostni razvoj Yes Group Slovenija se želi razviti v prepoznavno organizacijo, ki s svojimi predavanji in srečanji pomaga ljudem pri razvoju zdravega in uspešnega življenjskega sloga, sodelovati pri vzgojnih in učnih vsebinah za mlade, ki jim bodo pomagale pri pozitivni samopodobi in pri razvijanju svojih sposobnostih.
 
Društvo za osebnostni razvoj Yes Group Slovenija deluje na področju humanitarne dejavnost, medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva, izobraževanja in usposabljanja, enakosti in enakopravnosti spolov, mednarodnega sodelovanja in povezovanja, osebnostnega razvoja in rasti.

 

Kontaktni podatki:
 
Društvo za osebnostni razvoj Yes Group Slovenija
Ulica Jožeta Šavriča 40
8257 Dobova
 
Kontaktna oseba: Renata Hercog Šetinc
Telefon: 041 216 032
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
 
     
 
       
 
 
Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice