Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

V soboto, 12. maja se bodo hkrati napolnili igrišča po vsej državi! Slovenija se bo še kako igrala!

 

Slovenija se igra je vseslovenski prostovoljski projekt, namenjen je druženju in igranje, na način kot smo ga bili mi sami deležni kot otroci. Saj veste: fuzbal, gumitvist, badminton, metanje frizbija, stare igre … pa smeh in vriski otrok, obujanje spominov odraslih, strastne debate, peka na žaru, kavice in pecivo…. Vsi skupaj, otroci in starši, sosedje in prijatelji povezani v nepozaben dan optimizma, veselja in igrive svobode!

 

Kako se lahko pridružite? Naturo, društvo, ki ta dan organizira, nima dovolj velike ekipe, ki bi zmogla pokriti vse kraje v Sloveniji, zato »organizatorstvo« polagajo v roke ljudi, lokalnih prebivalcev.

Organizator oz. ambasador lahko postane vsak - na vašem lokalnem igrišču ste lahko vi.

Naturo zagotovi promocijski material v e-obliki, ki ga lahko vsak uporabi, kakor želi: lahko sprinta plakate in jih razobesi po svoji soseski, lahko promovira prek družbenih omrežij. Dogodek nima zapovedane forme, karkoli se zgodi na ta dan, je ok: če nagovoriš soseda, naj prinese ven žar, super, če nihče nima žara, pač prineseš smokije :) Organizator ničesar ne pripravlja, zgolj obvešča in s tem zagotovi, da ljudje s prinesejo s sabo igralne rekvizite, pijačo, hrano, dekice (če je potreba)

 

Bi bili ambasador?

S klikom na www.slovenijaseigra.si odpre pogled na zemljevid, kje v vaši bližini se že pripravlja dogodek. Lokalnih organizatorjev (ambasadorjev) nas je trenutno več kot 180, zraven pa še 14 znanih Slovencev :), malo nižje pa se z vpisom svojega e-maila lahko pridružite tej razigrani ekipi.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice