Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

CNVOS je v okviru svoje mreže rezerviral sredstva, s katerimi želijo okrepiti zagovorništvo in razvoj novih storitev NVO.

Nevladne organizacije vabijo k razmišljanju in razmisleku o tem, kateri so tisti vaši produkti ali storitve, lahko so zagovorniške, komunikacijske ali informacijske, ki jih potrebujete za svoj še učinkovitejši strokovni ali zagovorniški razvoj. Vabijo vas, da da jim te storitve ali produkte predstavite in poveste, zakaj bo ravno z vašo storitvijo sektor še boljši, še učinkovitejši in še močnejši. Posebej so zaželene tiste storitve ali produkti, ki naslavljajo probleme z različnih vsebinskih področij.
Primeri produktov/storitev:
- Poslovni načrt za vzpostavitev nove (ali nadgradnjo že obstoječe) storitve, ki odgovarja na konkretne potrebe v okolju.
- Komunikacijska strategija (načrt komuniciranja o določeni aktualni temi).
- Zagovorniški načrt (konkreten načrt, kako določeno temo spraviti na agendo, kako spremeniti kakšen predpis ...).
- Dokumenti, ki so potrebni za z dokazi podprto zagovorništvo – evidence-based advocacy (analize, študije, raziskave, strokovna mnenja).
- Fundraising načrt (načrt pridobivanja sredstev za rešitev konkretnega problema).
- Sodelovanje z različnimi strokovnjaki (na področju marketinga, odnosov z javnostjo ...).
 
Predlagana vrednost produkta naj bo najmanj 2.500 in največ 10.000 EUR z vključenim DDV, v ceno produkta lahko vključite tudi del njegove izvedbe. Ponudba mora biti oddana na posebnem obrazcu. Ponudnik se mora v vlogi nujno opredeliti do vseh postavljenih vprašanj. Ponudbo lahko oddate od 1. 9. 2017 od 12. ure (CET) dalje na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Kontaktna oseba za informacije: Veronika Vodlan, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 01 542 14 22
 
(Vir: CNVOS)
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice