Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel

Javni razpis »Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018–2022«


Predmet javnega razpisa je sofinanciranje veljavnih programov usposabljanja in licenčnih seminarjev skladno z Zakonom o športu, programov nadaljnjih usposabljanj na področju športa ter prenove programov usposabljanja za strokovne delavce na področju športa.

 

Sofinancirali se bosta dve aktivnosti:
1. Izpeljava usposabljanj strokovnih delavcev v športu, v okviru katere se bodo sofinancirali stroški, neposredno povezani z izvedbo veljavnih programov usposabljanj, licenčnih seminarjev in programov nadaljnjega usposabljanja, ter prenova programov usposabljanja,
2. Podpora Izpeljavi usposabljanj strokovnih delavcev v športu – v okviru katere se bo sofinanciralo strokovno in administrativno delo, zagotavljanje ustrezne podpore vključenim posameznikom, koordiniranje aktivnosti, evalvacija operacije ipd.


Upravičeni prijavitelji:
Prijavitelj se na javni razpis za izvedbo operacije prijavi v obliki konzorcija kot poslovodeči konzorcijski partner in odda skupno prijavo na javni razpis v imenu vseh članov konzorcija. Prijavitelj oziroma član konzorcija je lahko:
– nosilec usposabljanj, določen skladno z Zakonom o športu,
– javni zavod ter društvo in zveza društev, ki so registrirani za opravljanje dejavnosti usposabljanja v športu (nacionalne panožne športne zveze, nacionalne športne zveze, združenje nacionalnih panožnih športnih zvez idr.) in
– od nosilcev usposabljanj pooblaščeni izvajalci programov usposabljanja v športu, ki so registrirani za opravljanje dejavnosti usposabljanja v športu.

 

Rok prijave: 9.3.2018

 

Stran razpisa: razpis

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice