Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel
Javni ciljni razpis za izbor javnih kulturnih programov na področjih uprizoritvenih in glasbenih umetnosti za digitalizacijo in informacijsko podporo, ki ju bo v letih 2018-2019 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo
 
 
Ministrstvo za kulturo je 18.9.2017 objavilo javni ciljni razpis za izbor javnih kulturnih programov, predmet programskega razpisa, je sofinanciranje javnih kulturnih programov na področju uprizoritvenih in glasbenih umetnosti za digitalizacijo in informacijsko dejavnost, ki ju bodo izvajalci javnih kulturnih programov izvedli v obdobju od 2018 do vključno 2019. Ministrstvo za kulturo bo izvajalce programov podpiralo v skladu z naslednjimi dolgoročnimi cilji: povečanje dostopnosti javnih kulturnih dobrin in informacij, nadgrajevanje obstoječega stanja z uvajanjem novih tehnologij, zagotavljanje širokega nabora informacij na področju glasbenih in uprizoritvenih umetnosti, vpeljevanje celostnih storitev za sodelovanje med kulturnimi ustanovami, državo, državljani in drugimi organizacijskimi strukturami informacijske družbe.
Sofinanciranje je namenjeno podpori tistih izvajalcev javnih kulturnih programov, katerih dosedanje delovanje je bilo na nacionalnem nivoju prepoznano kot vrhunsko, njihovi večletni programi dela pa vključujejo cilje kulturne politike. 
Vrednost razpisa: 230.000,00 EUR na letni ravni. 90.000,00 EUR na razpisnem področju uprizoritvene umetnosti in 140.000,00 EUR na razpisnem področju glasbene umetnosti.
 
Upravičeni prijavitelji: Nevladne kulturne organizacije, registrirane za opravljanje kulturno-umetniških dejavnosti ter posredovanje kulturnih dobrin v Sloveniji, ki delujejo na področju razpisa in izpolnjujejo splošne in posebne pogoje za sodelovanje na razpisu
 
Rok prijave: 16.10. 2017
 
Stran razpisa: razpis
 
 
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice