Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel

Javni razpis za izbor operacij Spodbujanje socialne vključenosti otrok in mladih s posebnimi potrebami v lokalno okolje 2


Cilj javnega razpisa je razvoj modularnih in drugih oblik izobraževanja oz. usposabljanja za spodbujanje socialne vključenosti otrok in mladih s posebnimi potrebami v lokalno okolje s pomočjo izvajanja aktivnosti, ki povečujejo zmožnost socialnih in poklicnih kompetenc otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami.
Nevladne organizacije, ki delujejo z otroki in mladostniki s posebnimi potrebami se lahko prijavijo kot član konzorcija. Vsak konzorcij mora sestavljati zavod za vzgojo in izobraževanje otrok s posebnimi potrebami, osnovna šola s prilagojenim programom in vsaj ena nevladna organizacija, ki se ukvarja s področjem otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami. Kot upravičenec oziroma prijavitelj se lahko prijavi zavod za vzgojo in izobraževanje otrok s posebnimi potrebami za gluhe, gibalno ovirane, slepe in slabovidne otroke in mladostnike ter osnovna šola s prilagojenim programom, oba iz kohezijske regije Zahodne Slovenije.

 

Upravičeni prijavitelji: nevladne organizacije, ki se ukvarjajo s področjem otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami

 

Rok prijave: 28.08.2017

 

Vir: Razpisi.info

0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice