Naša Facebook stran
Potekel

Natečaj Naj mentor prostovoljcev 2021 in Naj mentorica prostovoljcev 2021

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v okviru programa Slovenska mreža prostovoljskih organizacij razpisuje natečaj za Naj prostovoljca 2021 in Naj prostovoljsko 2021. 

Namen natečaja je prepoznavanje dela odličnih mentorjev in mentoric ter koordinatorjev in koordinatoric prostovoljcev kot ključnih nosilcev organiziranega prostovoljstva, priznavanje pomena in vrednosti njihovega dela ter promocija njihovega prispevka h kakovosti prostovoljstva. Nazive se podeljuje aktivnim mentorjem in mentoricam za delo, opravljeno v letu 2021.

 

Kandidati so lahko posamezniki, ki v organizacijah skrbijo za prostovoljstvo.

 

Kandidata lahko predlaga organizacija, v kateri kandidat skrbi oziroma je skrbel za prostovoljstvo (v letu 2021) in je članica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

 

Sodelujejo lahko kandidati nevladnih prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom), ki so na dan oddane prijave vpisane v Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom na AJPES-u.

 

Rok za oddajo: 31.3.2022

 

Stran razpisa: razpis

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice