Naša Facebook stran
Potekel

Javni razpis za sofinanciranje programov rekreativnih, športnih in kulturnih dejavnosti organizacij upokojencev in delovnih invalidov v letu 2021

 

Predmet javnega razpisa Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je sofinanciranje programov, ki jih organizirajo organizacije upokojencev in delovnih invalidov ter so namenjeni rekreativnim, športnim in kulturnim dejavnostim svojih članov. Na ta način se zasleduje cilj socialne vključenosti upokojencev in delovnih invalidov, ohranjanja in krepitve zdravja ter promocije zdravega življenjskega sloga skozi programe športno-rekreativnih dejavnosti in udejstvovanja upokojencev in delovnih invalidov na kulturnem področju. V tem okviru je predvideno tudi spodbujanje preventivnih ukrepov z namenom preprečevanja okužbe COVID-19.

 

Upravičeni prijavitelji: nevladne organizacije: - upokojencev, ki so organizirane na državni ravni, - reprezentativnih invalidskih organizacij, ki so organizirane na državni ravni in imajo med člani najmanj 50 % delovnih invalidov.

 

Rok za prijavo: 4.10.2021

 

Stran razpisa: razpis

 

 

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice