Naša Facebook stran
Potekel

Tekmovanje socialnih inovacij Inštituta EIB - Razpis za zbiranje predlogov 2018

 

Odprto je tekmovanje socialnih inovacij Inštituta EIB za leto 2018. Tekmovanje socialnih inovacij spodbuja oblikovanje inovativnih zamisli in nagrajuje projekte z družbenim vplivom na najrazličnejših področjih – od izobraževanja, zdravstva in ustvarjanja delovnih mest do novih tehnologij, novih sistemov in novih procesov.

Vsi projekti se potegujejo za štiri nagrade v splošni kategoriji, letošnji projekti na temo trajnostnega razvoja (s posebnim poudarkom na krožnem gospodarstvu) pa še v posebni kategoriji.

Zmagovalni projekti v obeh kategorijah bodo nagrajeni s prvo nagrado v višini 50 000 EUR in drugo nagrado v višini 20 000 EUR.


Upravičeni prijavitelji: na tekmovanju lahko sodelujejo nepridobitne in pridobitne organizacije, mladi podjetniki in socialna podjetja, oddelki za družbeno odgovornost zasebnih podjetij vseh velikosti, nevladne organizacije, subjekti na ravni države ali lokalnih skupnosti ter univerzitetne skupnosti. Posamezniki ali skupine, ki so državljani (ali prebivalci) držav članic Evropske unije, držav kandidatk ali možnih držav kandidatk oziroma držav Efte, lahko oddajo predloge za izvedbo v eni ali več naštetih državah.


Rok prijave: 6.3.2018

 

Vir:  CNVOS

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice