Naša Facebook stran
Potekel

Creative Europe - MEDIA Sub-programme: Promotion of European Works Online 2018 (EACEA 13/2017)

 

V okviru podprograma Media programa Ustvarjalna Evropa je objavljen javni razpis, namenjen promociji evropskih del na spletu za leto 2018.

Shema za promocijo evropskih del na spletu bo zagotavljala podporo za:


Ukrep 1: Ukrepi, kot so digitalna promocija, trženje, znamčenje, označevanje in razvoj novih ponudb, ki jih zagotavljajo obstoječe storitve videa na zahtevo, ki ponujajo večino evropskih filmov. Namen ukrepa je izboljšati prepoznavnost in odkrivnost evropskih avdiovizualnih del ter povečati njihovo svetovno občinstvo.
Ukrep 2: podpora pri razvoju paketov avdiovizualnih del za predvajanje prek spleta („Online Ready Packages“).
Ukrep 3: Inovativne strategije za distribucijo in promocijo evropskih avdiovizualnih del, vključno s pobudami za razvoj občinstva, ki se osredotočajo na inovativne in participativne strategije, katerih namen je z evropskimi filmi doseči širše občinstvo.

 

Upravičeni prijavitelji: Ta shema je na voljo subjektom (zasebna podjetja, nepridobitne organizacije, združenja, dobrodelne ustanove, fundacije, občine/mestni sveti itd.), ki imajo sedež v eni od držav, ki sodelujejo v podprogramu MEDIA, in so neposredno ali prek večinskega deleža v lasti državljanov teh držav. Prijavitelji morajo imeti sedež v eni od držav, ki sodelujejo v podprogramu Media, ter izpolnjevati druge razpisne pogoje.

 

Rok prijave: 5.4.2018

 

Vir: CNVOS

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice