Naša Facebook stran

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Potekel

EESC civil society prize: Rewarding excellence in civil society initiatives

 

Evropski ekonomsko-socialni odbor bo tudi letos podelil nagrado odličnosti v pobudah civilne družbe. Tema razpisa v letu 2017 je »inovativni projekti za spodbujanje kakovostnega zaposlovanja in podjetništva za prihodnost dela«.
Posebni cilj nagrade za civilno družbo za leto 2017 je nagraditi inovativne pobude na ozemlju EU, s katerimi se želi doseči, da bi se na trg dela vključevali novi delavci (kot so mladi, zlasti mladi, ki niso zaposleni, se ne izobražujejo ali usposabljajo (NEET), in osebe z migrantskim ozadjem) ter vse osebe, ki so oddaljene od trga dela in potrebujejo posebno podporo (kot so dolgotrajno brezposelni, ženske, ločene od trga dela, invalidi ali pripadniki etničnih manjšin in osebe, ki živijo v revščini). Te pobude so že morale biti izvedene ali pa se še izvajajo.
 
Upravičeni prijavitelji: vse organizacije civilne družbe, ki so uradno registrirane v Evropski uniji in delujejo na lokalni, nacionalni, regionalni ali evropski ravni. Zanjo se lahko potegujejo tudi posamezniki.
 
Rok prijave: 08.09.2017
 
0
0
0
s2smodern
powered by social2s
Zavod Dobra družba
Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice