Naša Facebook stran
Zavod RS za zaposlovanje je objavil javno povabilo za sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v javnih delih za leto 2023. Povabilo je odprto od 23.11.2023 do razdelitve sredstev oziroma najdlje do 30.4.2024.

 

Javna dela so namenjena spodbujanju socialne in delovne vključenosti ranljivih skupin brezposelnih, izboljšanju njihovih veščin in zaposlitvenih možnosti.

 

Javno povabilo omogoča neprofitnim delodajalcem sofinanciranje stroškov zaposlitve brezposelnih v programih javnih del. Programi se lahko izvajajo na področjih socialnega varstva, vzgoje in izobraževanja, kulture, okolja in prostora, kmetijstva in na drugih sorodnih področjih.

V javna dela se lahko vključujejo dolgotrajno brezposelni, ki so več kot eno leto neprekinjeno prijavljeni v evidenci brezposelnih. 

 

Zavod RS za zaposlovanje bo potencialnim izvajalcem in naročnikom javnih del na območju brežiške občine predstavil povabilo na posvetu  v četrtek, 16. 11. 2023 ob 13. uri v Mestni hiši Brežice, Cesta prvih borcev 22, Brežice.

 

Stran razpisa

 

 

Zavod Dobra družba
Trdinova ulica 1, 8250 Brežice